Verandering woon en interieur wensen
Verandering woon en interieur wensen

Verandering woon en interieur wensen

Het is bijna zomer, tijd voor een nieuwe start, tijd voor een vernieuwd interieur. Niet alleen voor u maar ook voor mij en mijn bedrijf Stephanie Hermans Interieur & Design.

Maar ook voor uw zaak zijn er sleutelmomenten waar een ander interieur bij hoort: als je gaat uitbreiden omdat de zaak gegroeid is, je gaat verhuizen naar andere regio, je gaat fusioneren of een nieuwe strategie bedacht hebt waar een nieuw interieurconcept bij hoort.

Dit zijn maar een paar van de vele sleutelmomenten uit ons privé- of zakelijk leven. Deze veranderingen groot of klein horen bij ieders leven…

Met mijn bedrijf Stephanie Hermans Interieur & Design sta ik open voor elke verandering op woon- , werk- en interieurgebied of het nu groot of klein, oud of nieuw, voor een klein of groot budget is.

Ook bij mij zijn er dit jaar een paar belangrijke veranderingen geweest. Sinds begin van dit jaar werk ik onder mijn eigen naam; Stephanie Hermans Interieur & Design. Daarnaast ben ik begin dit jaar weer terug verhuisd naar Turnhout. Turnhout is een fijne centrale uitvalsbasis om zo al onze klanten in de Kempen en de rest van de wereld beter te kunnen bedienen.

Een andere belangrijke verandering is de nieuwe website www.stephaniehermans.com Op deze website gaan we u op de hoogte houden van de laatste trends op gebied van interieur en design maar ook van onze projecten voor particuliere en zakelijke klanten.

Om een goede keuze te kunnen maken biedt Stephanie Hermans Interieur & Design u een gratis en vrijblijvend eerste adviesgesprek. Tijdens het adviesgesprek nemen we de tijd om uw wensen tot in detail te bespreken. Tijdens het gratis eerste consult ontvangt u een vrijblijvend advies.

Benieuwd naar het advies voor uw interieurproject? Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek en ontdek vrijblijvend wat Stephanie Hermans Interieur & Design voor uw project kan betekenen!