Interiors by Stephanie
Private shopping

Private shopping

Op zoek naar een nieuw meubelstuk, verlichting, gordijnen, accessoires of kunst om uw interieur compleet te maken? Liever een meubel op maat laten maken?
Als personal interieur shopper neemt Stephanie u graag mee naar haar leveranciers van topmerken om samen te kijken wat het beste aansluit bij uw wensen en interieur. Samen met Stephanie haar ervaring en vakkennis weet u zeker dat u de beste keuze maakt voor uw interieur.

Ook kan Stephanie u begeleiden bij grote aankopen zoals bijvoorbeeld een keuken of badkamer.

Uw droommeubel gevonden?
Stephanie begeleidt u bij het aankoopproces, vraagt offertes aan, plaatst de bestelling(en) en volgt de levering(en) op. Stephanie zorgt ervoor dat het weldra in uw woning staat te pronken

Het werk van interieurarchitecte Stephanie bestaat uit adviseren, ontwerpen en realiseren. Hoe zij u het beste kan helpen en wat ze voor u doet is natuurlijk afhankelijk van uw wensen. Stephanie wil u graag geheel ontzorgen en een compleet interieurontwerp neerzetten maar het is ook mogelijk om losse adviezen af te nemen, zoals de inkoop van interieurproducten.

Laat u inspireren door Stephanie en haar jarenlange ervaring als het gaat om interieurmetamorfoses in zowel binnen- als buitenland. Gepassioneerd als ze is, neemt ze u graag mee om nieuwe mogelijkheden voor uw interieur te ontdekken.

Hoe groot of klein uw project ook is, aamen met u gaat Stephanie op zoek naar wat bij u past om zo uw interieurdroom tot leven te brengen.

Kijk gerust eens rond in het ruime aanbod topmerken en laat u inspireren.