Interiors by Stephanie
Aanbod

Aanbod

Bij de verbouwing of het opnieuw inrichten van een woning of zakelijk project moeten tal van beslissingen genomen worden. Denk hierbij aan renovatiewerken, (her)inrichting van het interieur of de aankoop van meubels, stoffering, raamdecoratie en verfkeuze. Stephanie wil u hierin totaal ontzorgen door mee te denken in praktische oplossingen en u professioneel advies aan te bieden. Tijdens dit alles zet Stephanie uw behoeften, wensen en beleving steeds centraal. Met Stephanie mag u er zeker van zijn dat uw woondromen op een buitengewone manier worden gerealiseerd.

Voor zowel residentiële als zakelijke projecten denkt Stephanie vanuit haar ervaring en passie graag met u mee over al uw interieurwensen en behoeften om deze samen te realiseren.


INTERIEURINRICHTING
Er zijn duizend manieren om een interieur te creëren, maar iedereen is uniek en er is slechts één interieur dat perfect bij u past. In het brede aanbod aan interieurcollecties gaat Stephanie daarom samen met u op zoek naar datgene wat het beste bij uw interieurverhaal aansluit. Ze geeft u onafhankelijk advies, verrast u met nieuwe invalshoeken en praktische, passende alternatieven. Uw thuisgevoel is haar missie.

RENOVATIEWERKEN
Stephanie biedt eveneens een helpende hand bij verbouwingsprojecten zoals het verwijderen van muren, een nieuwe vloer, keuken of badkamer, schilderwerken of een parket- of natuursteenbehandeling. Ze neemt deze renovatiewerken voor u uit handen, coördineert het volledige project en staat in voor de communicatie en opvolging met de aannemers. Zo kan u rekenen op de kennis en ervaring van echte professionals.


TOTAALCONCEPT
Een combinatie van de twee? De dienstverlening van Stephanie kent geen grenzen. Samen met u kijkt ze naar uw behoeften, noden en wensen en op basis daarvan creëert ze een gepersonaliseerd voorstel op maat. Van verbouwing tot inrichting, verhuis en meer. Stephanie begeleidt u tot de laatste hand en maakt van uw huis een thuis.

MEUBELS
Op zoek naar een nieuwe fauteuil, eettafel of decoratieve lamp om uw nieuwe interieur compleet te maken? Een meubel op maat laten maken? Ook hiervoor kunt u bij Stephanie terecht. Kijk gerust eens rond in het ruime aanbod aan topmerken en laat u inspireren. Uw droommeubel gevonden? Geef Stephanie een seintje en zij zorgt ervoor dat het weldra in uw woning staat te pronken. Ook is er de mogelijkheid om samen met Stephanie een bezoek te brengen aan haar leveranciers, zo weet u zeker dat u met behulp van haar ervaring en vakkennis als interieurarchitecte de juiste keuze maakt.