Interiors by Stephanie
Over Stephanie

Over Stephanie

Stephanie is inmiddels meer dan 13 jaar gespecialiseerd in verbouwingsprojecten, interieurinrichting en totaalrealisaties. Haar jarenlange ervaring helpt u uw residentiële en zakelijke projecten tot een succes te maken en uw interieurwensen te realiseren.

Haar missie
U een blijvend, stijlvol, praktisch en functioneel interieur bezorgen zodat u bezield kunt wonen, leven, werken en genieten!
Kortom, u goed laten voelen in uw woon- of werkomgeving.

Haar passie
Het is Stephanie haar passie om van uw huis uw thuis te maken. Door haar werkwijze, gedrevenheid, passie, flexibiliteit en organisatorisch vermogen is zij in staat om volledige interieurprojecten te realiseren. Voor één of meerdere ruimtes, van interieurontwerp tot de uitvoering ervan.


Zakelijk
Ook voor zakelijke projecten denkt Stephanie op alle gebieden met u mee vanuit uw business plan en visie. Of het nu gaat over uw restaurant, hotel, kantoor, winkel, industrieel pand of een werkkamer thuis. Stephanie begeleidt en adviseert u bij het maken van interieurkeuzes.

Wat haar onderscheidt
Wat Stephanie onderscheidt is haar inlevingsvermogen is om van uw project een succes te maken, waar uw klanten zich thuis voelen, maar meer nog, waar u zich volledig in herkent. Door haar werkwijze, gedrevenheid, passie, flexibiliteit en organisatorisch vermogen is zij in staat om volledige interieurprojecten te realiseren. Voor één of meerdere ruimtes, van interieurontwerp tot de uitvoering ervan.


Waarom Stephanie
-Zowel totaalrealisaties als kleinere interieurprojecten
-Uw beleving en emotie staan centraal
-Persoonlijke aanpak en service
-Totale ontzorging, Stephanie Hermans neemt voor het werk uit handen

Living is the sense of being
“Interieur is mijn passie. Ik vind het geweldig wanneer ik mensen kan helpen bij het creëren van een woonomgeving die volledig bij hen past. Een omgeving die goed voelt, waar het fijn is om te wonen, leven en werken. Kortom, een plek om te genieten, om tot rust te komen en je echt thuis te voelen.”