Make-over voor samengesteld gezin
Make-over voor samengesteld gezin

Make-over voor samengesteld gezin

Make-over van klassieke woonkamer en eetkamer met bureau naar leefruimte die voor samengesteld gezin zeer functioneel is. De sofa van 6,5 m biedt comfort voor het hele gezin en leent zich ook om wat formeler bezoek te ontvangen.

Dit koppel houdt van koken/aperitieven/mensen ontvangen dus de eetkamer die niet gebruikt werd, werd omgetoverd tot een supergezellig bar met bartafel waar je lekker aan kan hangen en borrelen.

In de keuken werd de kast weggehaald waardoor er plaats was voor een grote eetkamertafel om ook daar uitgebreid te kunnen tafelen met het gezin of met vrienden. 

Het home office bureautje werd als sidetable gedecoreerd maar voorzien van klep om post/laptop op te bergen zodat er wel plaats was om te werken maar dit geen overheersende functie meer had zoals met het grote bureau. 

De metalen deur tussen gang en bar nodigt al uit vanuit de gang richting bar/tuin. 

De TV werd op flexibele arm gemonteerd zodat vanuit elke hoek kan TV gekeken worden. 

De klassieke raamdecoratie met zware gedrapeerde overgordijnen werd vervangen door semitransparante optreksystemen die het geheel functioneel ondersteunen maar esthetisch niet meer overheersen. 

Totale make-over van klassiek interieur met kerselaar meubelen naar hedendaags interieur, aangepast naar de nieuwe noden van dit samengesteld gezin.