Kantoor Harelbeke
Kantoor Harelbeke

Kantoor Harelbeke

De eerste verdieping van de oude woning van de vorige generatie eigenaars waar de huidige CEO’s van Vyncke zijn opgegroeid werd omgebouwd tot bedrijfsdouches voor de bedienden, met aansluitend nog extra kantoorruimte die geïntegreerd werd aan de bestaande kantoren. 

Opdracht was om de bedrijfsdouches een luxe 5 sterrenhotel uitstraling te geven om de werknemers, die na het sporten tijdens hun middagpauze, of na hun fietstocht ’s ochtends zich in een zen-omgeving konden opfrissen. 

Er werd gekozen voor wandplaten van 250×120 cm van 6mm dik in carrara marmer look om zo weinig mogelijk voegen te hebben in combinatie met Krion tabletten en lavabo’s. Dus allemaal ook zeer onderhoudsvriendelijk. 

De vloertegels van 120x120cm verruimen de kleine ruimtes en de lichte witte tinten verruimen de ruimtes in combinatie met de indirecte verlichting. Omdat er geen natuurlijk daglicht was, moest dit opgevangen worden, want de ramen moesten dichtgemetst worden om het benodigde aantal douches in de voorziene ruimtes te integreren. 

Er werd voor deuren met geïntegreerde deurstijlen gekozen om de aandacht naar de prachtige wandbekleding te trekken en de rest werd zo eenvoudig mogelijk gehouden. 

In de hal werden lockers voorzien om kledij in op te bergen. In deze wand werden ook de technische functies weggeborgen (vloerverwarming/electriciteit).

Carrara marmer look/geborsteld inox kraanwerk en deurbeslag / witte tinten. Mooie duurzame materialen die terugkomen tot in de kleine details. 

Het resultaat mag er zeker zijn!