Maak van je huis een thuis
Maak van je huis een thuis

Maak van je huis een thuis

Stephanie Hermans staat niet graag stil. We zijn steeds op zoek naar manieren om onze bestaande diensten aan te vullen en onze klanten zo een totaalpakket en 360°-dienstverlening aan te bieden.


Praktische oplossingen en professioneel advies

De aankoop van een woning is een belangrijke trigger voor tal van beslissingen zoals renovatiewerken, het kopen van meubels en verfkeuze. Stephanie Hermans wil haar klanten hierin totaal ontzorgen door mee te denken in praktische oplossingen en professioneel advies aan te bieden. Tijdens dit alles zijn de behoeftes, wensen, dromen en beleving van de klant steeds de rode draad doorheen ons handelen.

Advies & renovatie van A tot Z

Stephanie Hermans zet in op totaalrealisaties, van verbouwing tot inrichting, verhuis en meer. We nemen het werk van onze klanten uit handen en coördineren het volledige project. “We willen een antwoord bieden op elk mogelijk interieurprobleem en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Het is onze missie om onze klanten een blijvend, stijlvol en functioneel interieur te bezorgen”, aldus interieurarchitecte Stephanie Hermans.

Droomwoning tot leven

Er zijn duizend manieren om een interieur te creëren, maar iedereen is uniek en er is slechts één interieur dat perfect past. In het brede aanbod aan interieurcollecties gaan we samen met onze klanten op zoek naar datgene wat het beste bij hun interieurverhaal aansluit. “We geven onze klanten onafhankelijk advies, verrassen hen met nieuwe invalshoeken en praktische, passende alternatieven. We doen er alles aan om hun interieurdromen op een buitengewone manier te realiseren”, zo zegt Stephanie.

Plan van aanpak

Tijdens een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek brengen we de behoeftes van onze klant gedetailleerd in kaart. In een tweede fase volgt er een gepersonaliseerd voorstel op maat, met 3D-tekeningen en moodboards gevuld met rijkelijke stoffen, materialen en kleuren. Voelt het plan voor de klant goed aan? Dan concretiseren we dit in een op maat gemaakte offerte en coördineren we het volledige verdere proces.

Het hoofdkantoor van Stephanie Hermans is gevestigd in Turnhout. “Maar ik kom evengoed graag eens een keertje bij de klant langs”, aldus Stephanie.