Stephanie Hermans maakt exclusief inclusief
Stephanie Hermans maakt exclusief inclusief

Stephanie Hermans maakt exclusief inclusief

Het interieur van uw woning maakt van uw huis een echte thuis. De juiste keuze van texturen, kleuren en meubilair zorgt ervoor dat de woning een verlengstuk wordt van uw persoonlijkheid en u de rust en stijl zal vinden waar u naar op zoek bent.


Klinkt fantastisch, toch?

Toch blijkt het voor veel mensen geen eenvoudige opdracht om het potentieel van een nieuw of bestaand pand te zien doorheen de brede waaier aan keuzemogelijkheden. Laat staan een combinatie te maken die er effectief voor zorgt dat men het gevoel krijgt thuis te komen.

Gelukkig bestaan er specialisten, zoals onze eigen interieurarchitecte Stephanie Hermans, die u daar maar wat graag in bijstaan. Die met u meedenken, u ontzorgen van A tot Z en een plan op maat leveren waarvan u voordien alleen maar kon dromen.

Onze service is volledig inclusief

Interieuradvies-, ontwerp- en realisatie hoeft per definitie geen extra kost te zijn. Wanneer u uw interieurdroom realiseert in samenwerking met Home by Hillewaere is onze exclusieve service namelijk… inclusief.

U betaalt geen bijkomende toeslag voor onze dienstverlening bovenop de aankoop van meubels, tapijten, gordijnen, losse interieurelementen of voor de begeleiding van renovaties. Sterker nog, in het geval van renovatieprojecten zorgt onze coördinatie tussen de verschillende aannemers voor een efficiëntieslag in het te handhaven budget.

Gedreven door uw woondroom

Onze interieurstyliste ontzorgt u door mee te denken in praktische oplossingen en bij te staan met professioneel advies. Uw behoeften, wensen, stijl en beleving zijn steeds de rode draad doorheen haar handelen.

Bij Stephanie Hermans zetten we bovendien in op totaalrealisaties, van verbouwing tot inrichting en verhuis, en dit in de meest optimale omstandigheden. We nemen u het werk uit handen en coördineren het volledige project. We kunnen een antwoord bieden op elke mogelijke interieurvraag en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. “Het is onze missie om onze klanten een blijvend, stijlvol en functioneel interieur te bezorgen”, aldus Stephanie Hermans.

Plan van aanpak

Er zijn duizend manieren om een interieur te creëren, maar iedereen is uniek en er is slechts één interieur dat perfect past. In het brede aanbod aan interieurcollecties gaan we samen met u op zoek naar datgene wat het beste bij uw interieurverhaal aansluit. We geven onafhankelijk advies, verrassen met nieuwe invalshoeken en praktische, passende alternatieven. We doen er alles aan om uw interieurdromen op een buitengewone manier te realiseren.

Tijdens een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek brengen we uw behoeftes gedetailleerd in kaart. In een tweede fase volgt uw gepersonaliseerd voorstel op maat, met 3D-tekeningen en moodboards gevuld met rijkelijke stoffen, materialen en kleuren. Voelt het plan voor u goed aan? Dan concretiseren we dit in een op maat gemaakte offerte en coördineren we het volledige verdere proces. Bij goedkeuring van deze offerte betaalt u dus geen bijkomende toeslag voor het professionele advies en het gepersonaliseerde 3D-plan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *