Interiors by Stephanie
Nieuws

Nieuws

Hier houden we u op de hoogte van de laatste trends en geven we tips voor uw interieur.

Interieurtrends, zo gaan we wonen in het nieuwe jaar
In december worden we overspoel me trends en nieuwigheden voor het komende jaar naar voren. Van knuffelbare stoffen tot ronde vormen en wereldse kleurtinten. Lees verder….

Raamdecoratie; de final touch van jouw interieur.
De tijd dat gordijnen enkel dienden om een ruimte te verduisteren, is lang voorbij. Raamdecoratie is steeds vaker een volwaardig, en zelfs belangrijk, onderdeel van het interieurontwerp. Lees verder….

Zo haal jij jouw ultieme vakantiebestemming in huis. Met onze interieurtips haal jij jouw ultieme vakantiebestemming zo in huis. Lees verder….

Een thuisvakantie in het beste kader, Stephanie Hermans creëert jouw droomterras. Outdoor living en exterior styling zijn dé nieuwe trends voor de zomer van 2021. Want dat zalige vakantiegevoel creëer je net zo goed in je eigen achtertuin. Lees verder….

Stephanie Hermans maakt exclusief inclusief
Het interieur van uw woning maakt van uw huis een echte thuis. De juiste keuze van texturen, kleuren en meubilair zorgt ervoor dat de woning een verlengstuk wordt van uw persoonlijkheid en u de rust en stijl zal vinden waar u naar op zoek bent. Lees verder….

Maak van je huis een thuis
Stephanie Hermans zet in op totaalrealisaties, van verbouwing tot inrichting, verhuis en meer. We nemen het werk van onze klanten uit handen en coördineren het volledige project. “We willen een antwoord bieden op elk mogelijk interieurprobleem en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. ” Lees verder….

5 tips voor een eenvoudige switch in je interieur
Met deze 5 tips zorg jij voor een eenvoudige switch in je interieur en geef je het in no time een hele nieuwe look en feel. Lees verder….

De mooiste raamdecoratie vind je bij Stephanie Hermans. De sfeer in huis staat of valt met de raamdecoratie. De perfecte kleur, het juiste materiaal en precies genoeg licht. Dat maakt het gehele plaatje af. Lees verder….

Is een interieurarchitect duur? Heeft u specifieke wensen betreft u interieur maar bent u bang dat hulp van een interieurarchitect (te) duur zal zijn? Of denkt u dat u een interieurarchitect alleen kan inschakelen voor een (groot) traject van A tot Z? Lees verder…..

Je huis beter verkopen met advies van een interieur specialist. Succesvol verkopen begint immers met een goed plan én de juiste presentatie. De eerste indruk is immers bepalend en kan het verschil maken tussen “te koop” en “verkocht”. Lees verder….

Verandering van woon en interieur wensen. In ieder leven zijn er sleutelmomenten waardoor je woon en interieur wensen veranderen.
Lees verder…..

Interieur aanpassen aan de seizoenen. Om meer harmonie in onze leefomgeving te krijgen, kunnen we interieur van ons huis het beste afstemmen op de energie van het seizoen.Lees verder…..

Stephanie geeft les. Omdat de leerlingen in het tweede in de W.O.-lessen leren over ‘wonen’ nodigden de school Stephanie Hermans uit om meer te vertellen over wat een interieur designer zoal doet. Lees verder….