Zo haal jij jouw ultieme vakantiebestemming in huis
Zo haal jij jouw ultieme vakantiebestemming in huis

Zo haal jij jouw ultieme vakantiebestemming in huis

Goddelijk Griekenland, exotisch Bali of charmant Zweden. Velen hebben hun langverwachte reisplannen in het water zien vallen of kiezen er zelf voor om deze zomer in eigen land te blijven. Dat wil echter niet zeggen dat je ook thuis niet kan wegdromen bij een mediterrane sfeer, tropisch design of Scandinavische gezelligheid. Met onze interieurtips haal jij jouw ultieme vakantiebestemming zo in huis.

Het warme zuiden

Een typisch mediterraan interieur herken je aan een mix van rijke texturen, natuurlijke materialen en zachte, warme aardetinten. Ook opvallende patroontegels, wit gestucte muren en robuuste houten balken mogen niet in je woning ontbreken.

Wie iets minder drastisch te werk wil gaan, kan kiezen voor accessoires in aardewerk en keramiek. Deze geven je interieur instant een authentiek zuiderse uitstraling. Gezellige kussens en gekleurde vloerkleden laten je eveneens mediterraan genieten.

De exotische tropen

Een tropische stijl brengt je hele interieur tot leven. De kleurrijke wereld van de tropen toont zich zowel in materialen, patronen als decoratie. Durf te experimenteren met junglekleuren, dierenprints, textuurbehang en decoratieve fauna en flora.

Werk je exotische interieur af met verschillende houtsoorten zoals bamboe en teak, goudkleurige accessoires, vlechtwerk en schalen en vazen met patronen. Met deze tropische decoratie is het altijd zomer in je huis.

Charmant Scandinavië

Een strakke vormgeving, lichte maar warme kleurtinten en natuurlijke materialen. Dat is waar een Scandinavisch interieur voor staat. De combinatie van deze elementen geeft je woning een moderne, gezellige uitstraling zonder kil aan te voelen.

Gedurfde patronen en geometrische vormen vind je ook terug in de Scandinavische stijl. Dit zowel in behang, woontextiel als decoratie. Een paar kleine aanpassingen zijn genoeg voor een totaal nieuwe beleving die Scandinavische rust, eenvoud en functionaliteit uitstraalt.

Toch graag wat professionele hulp bij het (her)inrichten van je interieur? Stephanie Hermans denkt en droomt graag met je mee. Maak nu een afspraak en samen brengen we jouw interieurwensen op een buitengewone manier tot leven.

Eén reactie

  1. Pingback: Interieurtips; zo gaan we dit jaar wonen | Stephanie Hermans

Reacties zijn gesloten.